Финансиране за вашия нов или използван мотоциклет

Финансиране за вашия нов или използван мотоциклет

Вие си мечтаете за тръпката от карането на мотоциклет Harley-Davidson® и вече сте избрали мотора, който да сбъдне тази мечта. Позволете на нашите финансови специалисти да ви помогнат да излезете на пътя възможно най-лесно и бързо.

Финансиране за вашия нов или използван мотоциклет

Financing your new or Used Motorcycle


Ние имаме гама от продукти за лично и фирмено финансиране за нови мотоциклети и можем да ви помогнем да изберете най-добрата опция, за да бъде излизането на пътя още по-достъпно за вас.
Oт 2016 Harley-Davidson® стартира своята кампания за финансиране с подкрепата на UniCredit. Eкипът ни има удоволствието да Ви представи прогрма си за финансов лизинг. Тя ще скъси пътя до закупуването на вашия мечтан Harley мотор, благодарение на атрактивна първоначална вноска и достъпна месечна лихва.
Пакетите могат да се персонализират така, че да отговарят на месечния ви бюджет, което позволява на всички да се насладят на истинското удоволствие от карането и притежаването на Harley-Davidson.
Независимо дали сте избрали градския Street 750 или предпочитате по-силните усещания с V-Rod Muscle, ние можем да ви предложим гъвкав персонализиран план, с най- подходящите за Вас параметри.
Условия на финансовия лизинг:
- 30% встъпителна вноска
- 5,5% годишен лихвен процент за договори между 6-48 месеца
- 10% остатъчна стойност
- 1,50% административна такса

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ