ОСНОВИ ЗА КАРАНЕ

ОСНОВИ ЗА КАРАНЕ

Каквото и да е вашето пътуване, ние имаме оборудването, с което да стигнете до целта. Нашият дизайн се фокусира върху вас самите, а гамата е специално проектирана за вашата безопасност, комфорт и увереност. От класически кожени якета и каски до очила и ръкавици, можете да персонализирате своя стил, както и своя мотор.

КАСКИ

Каската е най-важната част от защитното оборудване. Статистиката показва, че когато се постави и носи правилно, каската драматично намалява броя на фаталните контузии на главата,

Защо не дойдете при нас да проверим как пасва вашата каска и дали има някакви повреди?

КОЖЕНИ

Нашите кожени дрехи са създадени да ви дават точно това, което искате на пътя и извън него, като включват както съвременни, така и по-класически стилове.

Родени от гордата традиция на издръжливостта, нашите кожени дрехи издържат изпитанията на времето. Тези висококачествени кожи се боядисват изцяло през цялата кожа, така че дори и когато бъдат одраскани, пак изглеждат страхотно.

Елате в магазина, за да научите повече.

ПРАКТИЧНО СПОРТНО ОБЛЕКЛО

Особено важно е да изглеждате добре, когато не сте на мотора, но и да се чувствате добре върху него,

С помощта на най-актуалните технологии нашите практични тъкани ви помагат да регулирате телесната си температура, като ви пазят хладно, сухо и свежо през целия ден.

ОСНОВИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Каквото и да е времето, тези продукти са задължителни за безопасно каране. Без значение дали искате да ви е удобно, когато времето не е идеално, или искате другите участници в пътното движение да ви виждат, нашето оборудване за каране използва най-новите технологии, за да ви предостави пълна защита за безопасно каране.

От нагреваемите ни дрехи и охлаждащите якета за каране до нашата гама от непромокаеми и външни дрехи с повишена видимост, ще се постараем да можете да карате във всякакъв климат.