ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Отпразнувайте свободата с традиционния DEMO TRUCK на Harley-Davidson!

На 13 и 14 юни, между 10 часа и 17 часа феновете на легендарната марка ще могат да направят незабравим тест райд на 22 модела.

Срещите за специалното събитие за посрещане на DEMO TRUCK-a e шоурумът на бул. Ботевградско шосе 348.

Там ще ви очакват уникалните експонати Street Rod, Roadster™, Iron 1200, Forty-Eight Special, IRON 883™, Superlow 1200T, FatBoy 114, Heritage Classic 114, Sport Glide, Street Bob, Breakout  114, FXDR 114, FatBob, Low Rider, Low Rider S, Street Glide® Special, Road Glide®  Limited, Road King Special, Road King, Ultra Limited, Road Glide Special.

Групите за 30-минутните обиколни ще се формират от 8 човека и 2-ма водачи. За всички ще има осигурени тонизиращи напитки и зареждащи емоции. 

Според европейските изисквания, които стриктно ще се спазват,  участниците трябва да носят каска и подходяща екипировка - яке, дълъг панталон, затворени обувки. Препоръчват се ръкавици и очила. Екипировка може да бъде осигурена и на място от шоурума. Всички участници трябва да следват водачите и маршрута.

Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19, всички, минали през тест райда, ще бъдат помолени да не се задържат на мястото, за да няма струпване от хора при идване на следващата група. Ще бъде осъществявана постоянна дезинфекция на всички мотори, дрехи, аксесоари и помещения.

Нужна е предварителна регистрация ТУК