Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Това е новият Harley-Davidson Electra Glide Standard

Задвижван от мускулестия Milwaukee-Eight 107 двигател, новият Electra Glide Standard е олицетворение на автентичните туринг мотоциклети за пътешествия на Harley-Davidson. Създаден за любителите на класическите американски туринги Electra Glide Standard е средство, с което да избягат от градския шум в търсене на красиви гледки, неочаквани истории и запознанство с нови приятели.

Electra Glide Standard е събрал в себе си всички отличителни дизайнерски черти на Harley-Davidson като предния обтекател около фара, многото хромирани елементи, „дисаги“ за багаж, включени в стандартното оборудване и алуминиеви колела. Хромираните детайли са допълнени от полирани капаци на двигателя и елементи в черно, с което е търсен баланс между класическия и модерния дизайн на Harley-Davidson.

За да подпомага ездачите при дългите пътувания Electra Glide Standard разполага стандартно с електронен круиз контрол, задни амортисьори с възможност за настройка, предница с 49 мм амортисьори и Brembo спирачна система с ABS.

В сърцето на Harley-Davidson Electra Glide Standard е последното поколение на двуцилиндровият V-образен Milwaukee-Eight 107 (1745cc) двигател. Той се отличава с повишена мощност и въртящ момент, намален разход на гориво и балансиращ вал, който елиминира 75% от първичните вибрации при празен ход, четири клапана и две запалителни свещи на цилиндър.

inline_h59b06b4b52b3646853ec89d4bb5a222_6786f53205ad.jpg