Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Другите концептуални модели на Harley-Davidson

Harley-Davidson представи два новаторски електрически концепта по време на CES в Лас Вегас

Освен напълно електрическия LiveWire, Harley-Davidson показаха и два нови модела, които ще са част от „електрифицираната“ глава в историята на компанията. Тя ще продължава да се пише чрез иновативни подходи към транспорта и технологията, облечени в предизвикателен дизайн.

Като част от тласъка към едно по-различно бъдеще, тези концепции експлоатират потенциала на градската мобилност. И двата концептуални модела са демонстрация на възможностите на Harley-Davidson и преместват границите по отношение на дизайна и технологиите.

През 2018 година обявеният от Harley-Davidson план “More Roads” обясни идеята на компанията, която предвижда нови продукти в нови сегменти, по-голяма достъпност и засилване на дилърската мрежа. Тези два нови концепта, както и началото на производството на LiveWire, са доказателство, че посоката ще е тази. Те ще са част от разширяващото се портфолио на марката с електрически модели, което има за цел да я докаже като лидер в електрификацията на мобилността в следващите няколко години и да вдъхнови едно ново поколение от ездачи.

inline_y9f4149694132e8c2843bcb775b177d7_1baaf922555c.jpg

Преди няколко дни в Аспен по време на X Games от Harley-Davidson дадоха повече информация за моделите. Дизайнът на батериите предвижда те да се свалят лесно и така собственикът да може да ги носи до дома или офиса си, където да ги зарежда бързо в контакта чрез станция. Разработен за града, концептът иска да направи живота ви по-лесен. Без съединител и смяна на предавки, лек и удобен в трафика, пък и неизискващ придобиване на категория за мотоциклет. 

inline_a0fa5802bfbab22e2b6a8116639b5464_1c7b9e484d1c.jpg

Вторият модел предвижда офроуд преживявания. Той също е подходящ за градски условия, но може да продължи и там, където пътят свършва.