Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Harley-Davidson Sofia с две награди от тазгодишната среща на дилърите за Европа

На тазгодишната среща на дилърите на Harley-Davidson за Югоизточна Европа Harley-Davidson Sofia бе отличен с цели две награди. 

Срещата се състоя в Атина, Гърция, където екипът на официалния представител за България получи награда “Highest Trained Dealer” и “Customer Experience Ecxellence”. Те бяха връчени на директора на софийското дилърство, Арис Целепис. Не за първи път вносителят е отличаван за работата си - преди две години наградата отново е на името на Harley-Davidson Sofia, но за първи път дилър от региона получава и двете титли.

Дилърството в София е създадено през 2014 година и е единственото за България. То се намира на бул. Ботевградско шосе 348 и е истински дом за всички фенове на марката. Досега опитният екип на Harley-Davidson е преминавал през различни обучения в Европа и САЩ, а наградата, която получи на срещата на дилърите, е поредното потвърждение, че тук ще ви посрещне един опитен екип, готов да ви посъветва и съдейства за всичко, свързано с мотоциклетите Harley-Davidson.