Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

FREEDOM ON TOUR мина през София

FREEDOM ON TOUR мина през София

През последния уикенд на месец април в Harley-Davidson Sofia се проведе дългоочакваният демо-райд, наречен Freedom On Tour. Над 20 мотоциклета Harley-Davidson от гама 2018 пристигнаха в София в българския дом на Harley и в петък бяха представени пред журналисти и членове на H.O.G (Harley Owners Group), а през уикенда машините бяха на разположение на феновете на марката, които имаха възможността да ги тестват на пътя.

Камионът с демо моторите дойде пред шоурума на бул. Ботевградско шосе 348 в четвъртък и от него излязоха общо 21 модела. Мотоциклетите бяха тръгнали от фабриката на Harley в Милуоки, САЩ, обиколили са Европа и през изминалия уикенд бяха в София.

Най-новите представители на гамите Softail, Sportster и Touring се подредиха пред шоурума на официалния вносител за България и се представиха пред клиентите. Всеки, който се беше записал за демо райд, имаше шанса да усети най-вълнуващите, мощни и модерни модели, правени някога от Harley. Чу се великолепният звук на V-Twin двигателя Milwaukee-Eight® и видяхме отблизо най-модерните и в същото време класически модели на марката.

Тук бяха градските Street 750 и Street Rod, задвижвани от  REVOLUTION X™ V-TWIN, ключови модели от гамата Sportster с Big Twin сърце Milwaukee-Eight® като Iron 883, Roadster™ и Forty-Eight® и почти всички от бандата Softail с Big Twin сърцa Milwaukee-Eight®: Street Bob, Breakout 114, Fat Bob 114, Fat Bob, Low Rider, Street Rod®, Fat Boy 114, Heritage Classic 114, Slim, Sport Glide, Road King®, Road King Special, Street Glide® Special, Ultra Limited, Road Glide® Ultra и Road Glide® Special. От тежката артилерия Touring на линия бяха Road King, Street Glide, Road Glide и Ultra. 

Г А Л Е Р И Я

“Freedom On Tour беше чудесна възможност за всички тези над 300 фенове на марката да усетят тръпката от мотоциклетите Harley-Davidson. Дойдоха над 20 модела от новата гама и всички те бяха на разположение за демо-райд. Събитието беше жестоко и се надяваме да сме спечелили нови почитатели на марката”, заяви Арис Целепис, вносител на Harley-Davidson за България.

Партньори на събитието бяха бензиностанции EKO, Горна баня, Monster, Jeep, TheBarberShop и Barbecue brothers.