Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Harley-Davidson на Автомобилен салон София 2017

Harley-Davidson имат свое официално представителство в България от няколко години, но през октомври за първи път ще се включим и в тазгодишния автомобилен салон в София. По време на изложението ще покажем почти всички последни модели на американската марка, както и две премиери: на Softail® моторите FAT BOY® и FAT BOB® 114. Освен възможността да се запознаят лично с мотоциклетите Harley-Davidson, клиентите ще могат да се възползват и от специалните промоционални цени, които Harley-Davidson България ще предлагат само в рамките на автосалона.

По време на изложението ще видим почти всички последни модели на американската марка, както и две премиери: на Softail® моторите FAT BOY® и FAT BOB® 114. Освен възможността да се запознаят лично с мотоциклетите Harley-Davidson, клиентите ще могат да се възползват и от специалните промоционални цени, които Harley-Davidson България ще предлагат само в рамките на автосалона.

Моделът FAT BOY се появява за първи път през 1990 година и бързо се превръща в бестселър. Днес той вече е легенда и от 2018-а се предлага с новия V-образен двигател Milwaukee-Eight®107 с работен обем 1745 куб.см и 145 Нм въртящ момент. 

През годините мотоциклетът става все по-мускулест, а днес с тегло от 304 кг и моноблок джантите си, изглежда още по-внушителен. Изцяло новият модел идва с мотото: “Всяко поколение трябва да създаде малко история”. Подготвен е със 160 мм предна и 240 мм задна гума, ново high performance предно окачване, регулируемо задно. Harley-Davidson го наричат просто “преродена икона”. 

Втората премиера, на която ще станем свидетели по време на изложението, е на красивия FAT BOB®114. Братът на FAT BOY® от семейство Softail® е много по-агресивен на външен вид и безпардонен като поведение. Той също идва с голямо twin сърце - Milwaukee-Eight с работен обем от 1868 куб.см. и въртящ момент от 155 Нм. 

Новият FAT BOB®114 е с high-performance предно окачване, лесно регулируемо моно-шок задно окачване, предни двойни спирачни дискове, 2-1-2 ауспух и Daymaker LED фар.

На щанд номер 5.3 в зала 5 в Inter Expo Center от 14 до 22 октомври 2017 г. посетителите ще могат да се запознаят с почти цялата гама мотициклети на Harley-Davidson, дошла в България. Сред официалните гости от Америка ще са Low Rider S® и Iron 883®, както и специалният модел, създаден за 115-годишнината на Harley-Davidson.