Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

RIDE ON 2017 събра над 150 мотора от 8 държави в слънчева Стара Загора

Eдна обща страст обединява над един милион членове по света и това са изминатите километри свобода с Harley-Davidson®. Групата се нарича H.O.G.® (Harley Owners Group®) и е най-голямата спонсорирана от производителя
организация на мотоциклетни ентусиасти в света.

Събитието RIDE ON вече традиционно всяка година събира голям брой фенове на марката, готови за пътешествия и емоции из най-красивите места на страната. Тази година със своето Harley® за RIDE ON 2017 в центъра на Стара Загора акустираха фенове от България, Турция, Гърция, Сърбия, Румъния, Финландия, Испания и Русия.
Тракийските природни красоти по време на пътуването и богатото културно-историческо наследство, видяно в
Регионалния Исторически музей впечатлиха групата още в първия ден на тура.

Но звукът от мотоциклетните двигатели, огласили Стара Загора и околностите не бе единственият впечатляващ този уикенд. Пътят на рока отведе голямата група притежатели на Harley-Davidson® в долината на виното, близо до село Могилово, където фестивалът Rock in The Wine Valley събра почитателите на висока класа рок музика, традицията на добрите вина и невероятна природа. Едно уникално преживяванеза харлеистите, техните смейства и приятели остана и това лято запечатано не само на снимки, но и в сърцата им.

inline_o8ef58a890d85d0ee47d7b83694733fb_91f0214b3f54.jpg