Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Ride On Bulgaria 2016

След миналогодишния Three Mountains Ride 2015 е време за нови пътешествия. Тази година H.O.G.® Sofia Chapter и Harley-Davidson® Sofia имат удоволствието да Ви поканят на Ride On Bulgaria 2016.


Ние от Harley-Davidson® Sofia и H.O.G.® Sofia Chapter ще Ви очакваме готови за нови емоции през първите дни на месец юли в едно от най-красивите кътчета на България. Ride On Bulgaria 2016 ще протече в няколко последователни дни в Пирин и ще бъде изпълнено с неповторимо веселие и голям брой фенове и опитни мотоциклетисти. Очаква се да се превърне в едно от най-успешните H.O.G.® събития за годината.


Ride On Bulgaria 2016 е събитие, което се организира от H.O.G.® Sofia Chapter, с подкрепата на Harley-Davidson® Sofia. То ще се проведе между 1 и 3 юли в Банско, Пирин планина. H.O.G.® (Harley Owners Group), е най-голямата в световен мащаб организация на мотоциклетисти, в която членуват повече от 1 милион души, в над 140 страни по цял свят. H.O.G.® Chapter-ите всяка година организират множество мероприятия, групови пътувания, благотворителни събития, състезания и други. Harley-Davidson Sofia има честа да бъде официален спонсор на събитието Ride On Bulgaria 2016.


Всички приятели и верни почитатели на марката са добре дошли, за да споделим общата страст към мотоциклетите Harley-Davidson®.


Ride On Bulgaria 2016 е отворено събитие, за което участие трябва да бъде предварително обявено. Всички желаещи да карат трябва да заявят присъствие и да потвърдят участието си в предварително определените за това срокове, за да бъдат направени необходимите резервации.

Програмата е разделена в три последователни дни, като най-динамичен и изпълнен с изненади се очаква да бъде вторият. За по-подробна информация и детайли около събитието следете страниците на Harley-Davidson® Sofia - http://harley-davidson-sofia.bg/и H.O.G.®® Sofia Chapter - http://www.hogsofia.com/ , както и нашата Facebook страница

Официалната покана за събитието можете да отворите от тук.