Harley-Davidson® Sofia
бул. Ботевградско шосе 348, 1839 София
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

H.O.G.® Party в Portorož, Словения.

През 1983 година Harley-Davidson® Motorcycles Company основава свой клуб за всички горди собственици на Harley мотоциклети- Harley Owners Group (H.O.G.®). Клуб като никой друг. Мотоциклетистите започват да се редят на опашка, за да се присъединят към тази ексклузивна нова формация. Ясно е защо. С предимствата, които получават, с възможността да участват в множество уникални по рода си събития и с тази огромна група съмишленици, които могат да бъдат намерени на всеки километър, H.O.G.®се разраства със страхотни темпове. През първите 6 години H.O.G.®привлича 90 000 члена. Днес, през 2016, този брой е близо 1 милиона H.O.G.® члена в над 140 държави по цял свят и повече от 110 000 само в Европа и Близкия Изток.


Животът на Harley е толкова по-хубав, когато членуваш в H.O.G.®Пример за това е и предстоящото събитие в Portorož, Словения. Между 16 и 19 юни там ще се проведе едно от най-големите събития в света на H.O.G.®на Европейска територия. 25тото Годишно Европейско H.O.G.® Рали ще следва добре запълнена програма и ще бъде изпълнено с много и разнообразни забавления. Организаторите не са пропуснали нищо – сцена с музика, Custom Bike Show, Експо, H-D® демота, H.O.G.® зона, Jeep® зона и разбира се красотите, които Порторож и Пиран предлагат.


Тазгодишният парад на Harley-Davidson®, който ще се проведе по време на партито в Portorož , ще бъде гарантирано грандиозен. На участниците ще им бъде предоставена възможността за незабравимо каране из провинция Пиран, Словения. От друга страна регистрираните представители на всеки Chapter ще имат възможността да застанат начело на парада и с гордост да развеят знамената си. А всички онези, които смятат, че притежават най-уникалния custom мотоциклет биха могли да се включат в Custom Bike Show състезанието или могат просто да се наслаждават на красотата на всички уникални шедьоври. 25-тото годишно H.O.G.® рали, обещава много приятни изненади.

За повече подробности и информация от самото събитие следете нашия уебсайт и фейсбук страницата ни на https://www.facebook.com/harleydavidsonsofia/. Очаквайте скоро.