ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

С първия електрически мотоциклет на Harley-Davidson от Мексико до Канада

За седмица, Диего Карденас от Калифорния успя да измине разстоянието от 2253 км от границата на Мексико до Канада с първия революционен  електрически мотоциклет на Harley-Davidson - LiveWire ™, който беше представен тази година.

За историческото си пътешествие Карденас избира Зелената магистрала West Coast Green (WCGH), по която са разположени  мрежа от станции за бързо зареждане с електрически превозни средства на всеки средно 40 км.

Епичното пътуване започва на 22-юни и завършва на 30-ти юни в навечерието на рождения ден на Диего, който документира приключението си с много снимки, видеа и включвания на живо. В него участват и жена му и дъщеря му, които за да му правят компания се придвижват успоредно с кола.

„Исках да бъда част от историята на Harley-Davidson и бъдещите ми внуци да говорят за това как дядо им е първият собственик на електрически мотоциклет на марката, който е осъществил подобно каране“, споделя Карденас. Целта му е да покаже, че инфраструктурата за електрическо зареждане се разраства и да се превърне във вдъхновение за всички фенове на електрически мотоциклети.“

“Ако имате електрически мотоциклет или какъвто и да е мотор, просто излезте и се возете през тези предизвикателни времена. Предприемете пътуване, което ще ви помогне да освободите ума и тялото си”, призовава Карденас.

Harley-Davidson 2020 LiveWire е изцяло нов, вълнуващ електрически мотоциклет, създаден с цел да предложи качествено мотоциклетно изживяване с първокласна технология и автентично усещане за продукт на легендарния бранд.

От 1903 г.  Harley-Davidson отстоява непреходния стремеж към приключения с непрекъснато разширяващата се гама от водещи, отличителни и приспособими мотоциклети, в допълнение с емблематични аксесоари, съоръжения за езда и облекло.